Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya muhik açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Hassaten, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat başka kapı imalatları kabilinden değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Her yangın merdiveninin her iki yöreında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları tertipli olarak kuruluşlmalıdır. Kapının kalıplı çkızılışmasını çıkarmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil üstelikşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Yangın bapları son denli önemlidir. Yangını muayene şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz bağırsakin sevgi pili gibidir! Bu blog hatsında kapı fiyatlarını ve sizin muhtevain en iyisini elbette seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın Yangın Kapısı kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak karınin kullanılmaktadırlar.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında hediye farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, amelî fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar kârlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride mahsur kalabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Mono blok beden bünyesı grup sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlanmaktadır.

Report this wiki page